Terras

Ons terras

Gasterij De Kwakel

Ons terras

Of u nu een tussenstop komt maken tijdens uw wandel- of fietstocht, gewoon gezellig een kop koffie of een drankje wilt komen doen of genieten van een eenvoudige lunch in een ruimtelijke, landelijke omgeving, dan bent u bij Gasterij de Kwakel aan het juiste adres.

Ons terras is gelegen aan de voorzijde van Gasterij de Kwakel, en biedt u uitzicht over de Vuurlinie, onderdeel van de Stelling van Amsterdam, en over de akkers waar in het seizoen graan wordt verbouwd. In het voorjaar kunt u genieten van de lammetjes die over de dijk spelend de gekste sprongen maken, of misschien ziet u wel een buizerd, die aan het speuren is naar zijn volgende prooi. Deze zijn er in overvloed, want kijk niet gek op als u een haas ziet rennen of een fazant ziet lopen!

Op ons terras is gastvrijheid de norm, en bieden wij u een ruime keuze uit de lekkerste koffie, huisgemaakt gebak en (speciaal) bieren van de tap. Ook voorzien wij u graag van en fiets- of wandelroute, en ook aan de kinderen hebben we gedacht en ligt er een leerzame maar leuke fiets/puzzel/doe route klaar. Hebben de kinderen geen zin meer om te fietsen, of zit je zelf heerlijk te genieten van de rust en uw hapje en/of drankje? Dan biedt “De Spelerij” uitkomst, de sporthal  van Gasterij de Kwakel, waar uw kinderen lekker kunnen spelen en ravotten.

Onze openingstijden:
Vrijdag: 12:00 – 21:00
Zaterdag/ Zondag: 10:00 – 21:00

Wist u trouwens dat Gasterij de Kwakel kosteloos voorziet in een elektrisch oplaadpunt voor uw e-bike?

We zien u graag terug op ons terras aan de Vuurlijn in de Kwakel,

Gastvrije groeten van Mathijs en Simone
info@gasterijdekwakel.nl