Vergaderen

Vergaderen

Vergaderen in een ontspannen ambiance

In Gasterij de Kwakel bevindt zich vergaderzaal “De Praterij”. Een belangrijke vergadering, een brainstormsessie met je team of een presentatie geven in een ongedwongen sfeer? Bij Gasterij de Kwakel hebben we hier de perfecte ruimte voor.

Onze vergaderzaal is bij uitstek geschikt voor vergaderingen tot en met 10 personen. Een royale tafel met luxe stoelen, gecombineerd met een TV scherm van 65 inch zorgen er voor dat uw vergadering, presentatie of bespreking in ontspannen sfeer verloopt. Wil je tijdens je verblijf een lunch gebruiken, beginnen met een heerlijk ontbijt of afsluiten met een diner en/ of borrel. We nemen graag je wensen met je door. 

Onze locatie leent zich daarnaast ook uitstekend voor feesten en partijen, vergaderingen en ceremonies.

Tijd voor ontspanning

Naast de multifunctionele vertrekken die Gasterij de Kwakel te bieden heeft, is er ook een sporthal met douche- en kleedruimtes aanwezig. Dit biedt ons de mogelijkheid om onze gasten na een (bedrijfs) presentatie of vergadersessie een ontspannen of zelfs sportief deel van de dag aan te bieden. “De Spelerij” is ruim opgezet, en kan voor vele (sportieve) doeleinden worden ingezet, van een ontspannen yogales tot diverse balspelen in wedstrijdverband.

Gastvrije groeten van Mathijs en Simone
info@gasterijdekwakel.nl
Of bel: 06-13143904