Feesten & Partijen

Feesten en Partijen

Tijd voor een feestje!

Gasterij de Kwakel is uitermate geschikt voor feesten en partijen, voor zowel kleine als grote groepen. Onze grote feestzaal, “De Ambachterij” zelfs voor groepen tot 150 personen. We bieden diverse mogelijkheden voor wat betreft catering, een lunch of diner in bijvoorbeeld buffetvorm of barbecue. Neem vrijblijvend contact met ons op en we informeren u graag over de mogelijkheden. 

info@gasterijdekwakel.nl
Of bel: 06-13143904

Onze locatie leent zich daarnaast ook uitstekend voor uw bedrijfspresentaties, vergaderingen en ceremonies.

“De Ambachterij”

“De Ambachterij” dankt zijn naam aan de vroegere functies die deze “schuur” had. Gasterij de Kwakel  was vroeger een boerderij, een zogenoemde langgevel boerderij voor akkerbouw, en deze schuur diende voor opslag van het graan tot 1974.  Later, na het beëindigen van de originele functie van de boerderij,  heeft deze schuur dienst gedaan als opslagruimte en is het verhuurd geweest aan diverse ambachtslieden, om hun beroep uit te oefenen.

Als je “De Ambachterij” betreedt, ademt het een en al nostalgie. De oude balken vertellen je het verhaal van vroeger, en de ambachtelijke gereedschappen aan de muur zijn een subtiele verwijzing naar het verleden, toen al het houtbewerken nog met de hand gedaan werd. Zelfs de vloer waarop je loopt is met authentieke klinkers geplaveid, om de echte boerderijsfeer te benadrukken.

Deze multifunctionele zaal is geschikt voor feesten en partijen tot 150 personen, maar is ook naar wens te verkleinen om het ook voor kleinere groepen sfeervol te maken.

“De Feesterij”

Gasterij de Kwakel heeft 2 feestzalen, waarvan “de Feesterij” de kleinste is, maar ondanks dat, is deze zaal toch geschikt voor feesten, partijen en evenementen tot 100 personen.

Deze zaal heeft een blauw plafond, en als je naar boven kijkt, waan je jezelf in de frisse buitenlucht op een zwoele zomeravond. De muren hebben een woest maar karakteristiek uiterlijk, wat stoer en sfeer tegelijk weet uit te stralen. De bar met de authentieke wijnvaten maken het plaatje compleet.

“De Feesterij”  is geschikt voor groepen vanaf 20 personen, en is zeer eenvoudig naar wens aan te passen om zodoende de juiste sfeer neer te zetten. Ook is deze zaal uitermate geschikt om je feestje of presentatie deels naar buiten te verplaatsten.

“De Spelerij”

Ook aan de kleinste gasten van Gasterij de Kwakel is gedacht. “De Spelerij”is een sporthal voorzien van diverse sportieve elementen, waar de kleinste gasten zich prima kunnen vermaken. Lekker ravotten, allerlei balsporten en andere spellen. En dit alles inpandig, dus ook de ouders kunnen makkelijk een oogje in het zeil houden!

Hopelijk snel tot ziens,

Gastvrije groeten van Mathijs en Simone

info@gasterijdekwakel.nl
Of bel: 06-13143904