Reviews

Gasterij De Kwakel

Reviews

Wat onze gasten over ons zeggen

Enkele reacties die we van onze tevreden gasten hebben mogen ontvangen

“Voor een opdrachtgever hebben wij twee avonden verzorgd bij de Gasterij de Kwakel. Het is zeker een locatie waar wij als evenementenbureau nog graag gaan terugkomen!  Een locatie met veel parkeergelegenheid en een nette grote ruimte met een echt authentiek tintje doordat het in een oude schuur is. Verder waren zowel de catering goed geregeld voor de deelnemers als het diner voor de organisatie. Tot slot de complimenten voor de gastheer en -gastvrouw. Hele vriendelijke mensen die je echt een thuisgevoel geven”

 Al met al een aanrader!

Simon

“Wij zijn in september 2022 getrouwd bij de Gasterij. Vanwege het mooie weer kon de ceremonie in het grote grasveld buiten gehouden worden. De communicatie was goed en bij vragen konden we altijd contact op nemen. Erg vriendelijke mensen. Er was veel ruimte om onze eigen wensen in te brengen en zelf te kunnen realiseren. We hadden de locatie voor onszelf wat erg fijn is. Er zijn in en om het gebouw genoeg mooie plekken voor de verschillende onderdelen van de dag en deze mochten wij dan ook volledig benutten. Ook op de dag zelf is alles mooi verzorgd en geregeld”

Maartje

“Wij hebben op 29 april 2022 onze bruiloft gehouden bij de Gasterij. Hiervoor hebben wij meerdere malen afgesproken met Simone om alles voor deze dag door te spreken. Als er tussendoor wat was, konden wij altijd appen of bellen. Erg fijn! Matthijs en Simone waren goed op de hoogte van onze wensen en hebben hier naar gehandeld. De Gasterij was tot op het detail versierd hoe wij het in ons hoofd hadden, ook de dag zelf verliep precies zoals van te voren gepland. Wij vonden het erg fijn dat er goed naar onze wensen werd geluisterd en dat er ook met ons werd meegedacht. Oftewel: goede, sfeervolle locatie, lieve, hartelijke mensen, uitstekend eten en een goed geregelde & geweldige dag”

Joyce

“Op 1 juli 2022 zijn wij getrouwd in Gasterij de Kwakel. Tijdens ons eerste bezoek om de sfeer te proeven werden we meteen heel gastvrij ontvangen, ook al wisten Mathijs en Simone (de eigenaren) toen nog niet van onze trouwplannen. De locatie is prachtig en bestaat uit verschillende zalen. Matthijs en Simone hebben met heel veel enthousiasme meegedacht over onze bruiloft. Alles was mogelijk! Ook hebben zij ons dingen uit handen genomen, zoals het regelen van de muziek en het versieren van de zaal. Het was echt prachtig, nog mooier dan we hadden gehoopt! Van het eten, tot voorzieningen voor kinderen, de muziek, hapjes en versieringen, de juiste plaats voor de ceremonie, alles was tot in de puntjes geregeld. Op de trouwdag zelf was de gastvrijheid ook weer goed te voelen, er werd bijvoorbeeld op een heel leuke manier met de kleinere gasten omgegaan en niemand is iets tekort gekomen. Wij hebben van heel veel gasten dan ook hele positieve reacties gekregen over deze prachtige locatie. Mede dankzij deze lieve, enthousiaste, gedreven mensen is onze dag er een geworden om nooit te vergeten. Dus voor een onbezorgde voorbereiding en een zorgeloze, fantastische dag moet je absoluut naar deze locatie”

Bent u benieuwd naar de ervaring van andere gasten. Neem vrijblijvend contact met ons op.