Reviews

Gast ervaringen

Wat onze gasten over ons zeggen

We doen er alles aan om je feest, evenement of ceremonie onvergetelijk te laten zijn. Mensen voelen zich bij ons echt gast. Mede om die reden krijgen we zeer positieve reacties van onze gasten.

Hieronder vind je een kleine selectie met ervaringen van onze gasten. Bent u benieuwd naar  meer ervaringen. Neem vrijblijvend contact met ons op en we brengen u graag met hen in contact.

info@gasterijdekwakel.nl
of bel: 06-13143904

Ellen en Marcel

Op 24 mei 2024 zijn wij getrouwd bij De Gasterij. Al bij de eerste kennismaking voelde we de betrokkenheid van Mathijs en Simone. We waren er snel uit, dit wordt onze locatie voor onze trouwdag.

Gedurende de voorbereidingen waren Mathijs en Simone nog altijd zeer betrokken en gingen in op onze wensen. Altijd bereid om tussentijds even een contact moment te hebben, en dingen te bespreken. Tussentijds langs komen was nooit een probleem.

De uitvoering op de dag overtrof onze wensen. De zaal was ontzettend mooi versierd, het eten meer dan goed verzorgd, en hebben er echt voor gezorgd dat onze gasten niets te kort kwamen.

We zijn niet van plan om nog een keer te trouwen, maar zouden het zo nog een keer doen, puur om nog een keer van de geweldige locatie en service van De Gasterij te kunnen genieten, wat een top locatie en service. Wie weet over 12,5 jaar 😉

Kenneth & Marloes 25 augustus 2023

Gasterij de Kwakel is een prachtige locatie in een natuurlijke, groene omgeving. Eigenaars Mathijs en Simone zijn enthousiast en vriendelijk en hebben zich volledig ingezet om onze bruiloft tot in de puntjes te verzorgen. Van de decoratie tot het eten, meedenken met de hapjes en planning/invulling van de dag, tot contact met de leveranciers over leverafspraken. Niets is te gek of te veel en alles wordt serieus bekeken en opgevolgd. In de aanloop naar onze grote dag zijn wij verschillende keren langs geweest op locatie en daar namen zij ook uitgebreid de tijd voor. Verder nog vragen? Er was ook altijd de mogelijkheid om te bellen of appen.

Een groot voordeel van deze locatie met verschillende mooie ruimtes, een grote tuin aan de achterzijde en een terras aan de voorkant is dat wij flexibel waren in de indeling, afhankelijk van het weer. Gelukkig kon onze borrel buiten doorgaan, maar anders hadden wij binnen direct een goed alternatief. Ook zijn er voldoende parkeerplekken aanwezig. 

Bij aankomst op de grote dag kwamen wij aan op een prachtig versierde locatie. Vooraf hebben we de kleuren besproken en foto’s qua inspiratie gedeeld. De uitvoering was echt perfect en volledig volgens onze verwachtingen. Alles zag er prachtig uit! Wij hadden zelf de bloemist ingeschakeld en die heeft samen met Simone ook alles op de juiste manier kunnen neerzetten. We waren echt onwijs blij met het resultaat.

Doordat wij de dag zo goed samen hebben voorbereid en alles vooraf hebben doorgenomen is de dag erg ontspannen verlopen. Wij hoefden ons echt nergens druk over te maken! De verschillende programmapunten liepen goed in elkaar over. Het eten en drinken was heerlijk en al het personeel heeft onwijs hard gewerkt om iedereen daarvan te voorzien. Ook van onze gasten hebben wij alleen maar positieve reacties gehad op deze mooie locatie en hoe de dag verzorgd was. 

Gasterij de Kwakel niet ‘gewoon gezellig’ maar ontzettend gezellig en goed geregeld!

Anoniem

“Voor een opdrachtgever hebben wij twee avonden verzorgd bij de Gasterij de Kwakel. Het is zeker een locatie waar wij als evenementenbureau nog graag gaan terugkomen!  Een locatie met veel parkeergelegenheid en een nette grote ruimte met een echt authentiek tintje doordat het in een oude schuur is. Verder waren zowel de catering goed geregeld voor de deelnemers als het diner voor de organisatie. Tot slot de complimenten voor de gastheer en -gastvrouw. Hele vriendelijke mensen die je echt een thuisgevoel geven”

 Al met al een aanrader!

Simon

“Wij zijn in september 2022 getrouwd bij de Gasterij. Vanwege het mooie weer kon de ceremonie in het grote grasveld buiten gehouden worden. De communicatie was goed en bij vragen konden we altijd contact op nemen. Erg vriendelijke mensen. Er was veel ruimte om onze eigen wensen in te brengen en zelf te kunnen realiseren. We hadden de locatie voor onszelf wat erg fijn is. Er zijn in en om het gebouw genoeg mooie plekken voor de verschillende onderdelen van de dag en deze mochten wij dan ook volledig benutten. Ook op de dag zelf is alles mooi verzorgd en geregeld”

Maartje

“Wij hebben op 29 april 2022 onze bruiloft gehouden bij de Gasterij. Hiervoor hebben wij meerdere malen afgesproken met Simone om alles voor deze dag door te spreken. Als er tussendoor wat was, konden wij altijd appen of bellen. Erg fijn! Matthijs en Simone waren goed op de hoogte van onze wensen en hebben hier naar gehandeld. De Gasterij was tot op het detail versierd hoe wij het in ons hoofd hadden, ook de dag zelf verliep precies zoals van te voren gepland. Wij vonden het erg fijn dat er goed naar onze wensen werd geluisterd en dat er ook met ons werd meegedacht. Oftewel: goede, sfeervolle locatie, lieve, hartelijke mensen, uitstekend eten en een goed geregelde & geweldige dag”

Joyce

“Op 1 juli 2022 zijn wij getrouwd in Gasterij de Kwakel. Tijdens ons eerste bezoek om de sfeer te proeven werden we meteen heel gastvrij ontvangen, ook al wisten Mathijs en Simone (de eigenaren) toen nog niet van onze trouwplannen. De locatie is prachtig en bestaat uit verschillende zalen. Matthijs en Simone hebben met heel veel enthousiasme meegedacht over onze bruiloft. Alles was mogelijk! Ook hebben zij ons dingen uit handen genomen, zoals het regelen van de muziek en het versieren van de zaal. Het was echt prachtig, nog mooier dan we hadden gehoopt! Van het eten, tot voorzieningen voor kinderen, de muziek, hapjes en versieringen, de juiste plaats voor de ceremonie, alles was tot in de puntjes geregeld. Op de trouwdag zelf was de gastvrijheid ook weer goed te voelen, er werd bijvoorbeeld op een heel leuke manier met de kleinere gasten omgegaan en niemand is iets tekort gekomen. Wij hebben van heel veel gasten dan ook hele positieve reacties gekregen over deze prachtige locatie. Mede dankzij deze lieve, enthousiaste, gedreven mensen is onze dag er een geworden om nooit te vergeten. Dus voor een onbezorgde voorbereiding en een zorgeloze, fantastische dag moet je absoluut naar deze locatie”